Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Α΄ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, Μάϊος 31, 2006

ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΜΑΣ

posted by elpida @ 5/31/2006 04:27:00 πμ 12 comments
12 Comments:

At Τετ Μαϊ 31, 04:38:43 πμ, elpida said...
Εδώ θα επικοινωνούμε, γιατί με το λεύκωμα, χάσαμε το παρόν.Παιδιά, Καλημέρα σε όλους. Εδώ θα λέμε τα νέα μας, για να μη χαθούμε.Κάπου εδώ θα τελειώσει και η ανάκριση. Σας κούρασα και το ξέρω.Μ' έχει φάει το άγχος, ότι λόγω υποχρεώσεων και καλοκαιριού, θα σας χάσω. Γι' αυτό έπεσα με τα μούτρα στο λεύκωμα. Δν προλαβαίνω να συμπληρώσω τις απαντήσεις. Πρέπει να κοιμηθώ λίγο.ΤΕΖΑ!Να πω πάλι ευχαριστώ, θα είναι λίγο. Την Καλημέρα μου και την αγάπη μου σε όλους.

At Τετ Μαϊ 31, 10:44:00 πμ, apousia said...
Αυτό λοιπόν είναι το στέκι μας!Ωραία!Μη φοβάσαι,δε χάνονται ποτέ όσοι αγαπιούνται..Κοιμήσου!Όνειρα από μετάξι!

At Τετ Μαϊ 31, 10:59:29 πμ, cynthia said...
Καλημέρα!!!Ήταν να μη βρεθούμε!Τώρα δε χανόμαστε...

At Τετ Μαϊ 31, 11:25:56 πμ, Funky_MouToN said...
Πεθερούλα..και μόνο για σένα θα έρθω πάνω!!..love you!

At Τετ Μαϊ 31, 10:56:11 μμ, elpida said...
Παιδιά γειά σας. Σήμερα η μέρα μου ήταν πολύ δύσκολη και οι μπαταρίες μου έχουν αδειάσει.Γι' αυτό, απόψε σας (τέλος κάρτας- οκ)εύχομαι να έχετε όλοι σας μια όμορφη νύχτα.Εγω απόψε πρέπει να βρω δυνάμεις για να ετοιμάσω μια έκθεση, για ένα κοινωνικό δράμα που παρακολουθώ στενά εδω και δυο μήνες και δεν το αντέχω. Ευχηθείτε μου καθαρό μυαλό και αυτή μου η κίνηση (που θα ολοκληρωθεί αύριο) να είναι για το καλό κάποιων ανθρώπων και να μη με κάνει να μετανιώσω ποτέ που ενδιαφέρθηκα για συνάνθρωπο. Περισσότερα θα σας πω, όταν πρέπει και τότε θα με κρίνετε κι εσείς. Αύριο θα ξέρω ανΆστο! Σας αγαπώ, στείλτε μου θετική ενέργεια και από την χαρά της λύσης ενός δράματος, θα πάρετε κι εσείς. Να είστε σίγουροι.Σας απατώ απόψε για κάτι πολύ σοβαρό.

At Τετ Μαϊ 31, 11:36:51 μμ, Funky_MouToN said...
Εύχομαι όλα να πάνε καλά(ότι και αν είναι)Σου στέλνω όλη μου την αγάπη!!!!..α και πολλά μπεε!:)

At Πεμ Ιουν 01, 11:51:19 πμ, elpida said...
Προβατάκι μου, να είσαι καλά. Μόλις γύρισα σπίτι από ένα ανθρώπινο καθήκον.Είμαι πολύ απογοητευμένη, γενικά. Μια ζωή θαύμαζα τους άλλους που έχουν πτυχίο και θέσεις. Για άλλη μια φορά στη ζωή μου κατάλαβα ότι αυτό δεν φτάνει.Ίσως και να το θέλουν, να μη μπορούν, γιατί υπάρχει μεγάλη γραφειοκρατία κ.λ.π Ίσως να τους λείπει και το πάθος που έχω εγώ. Αποτέλεσμα; Περιμένουμε. Εύχομαι αυτός ο χρόνος να μην αποδειχτεί εις βάρος της...Περισσότερα δεν μπορώ να σας πω. Αν όμως ξέρετε κάποιον δημοσιογράφο που έχει τα "κότσια", στείλτε μου ένα τηλέφωνό του στο εμέιλ.Ίσως εκείνος βρει την άκρη.Εγώ προς το παρόν, έχω άυπνη δυο μέρες και σε λίγο περιμένω και μουσαφιρέους.Το βράδυ ελπίζω να νιώθω καλύτερα και να τα πούμε.Σας σκέφτομαι πολύ και μου λείψατε.

At Πεμ Ιουν 01, 11:29:06 μμ, elpida said...
προβατάκι μου σε περιμένω!Απουσία μου φιλάκια

At Παρ Ιουν 02, 04:33:57 πμ, μεθυσμένα χρώματα said...
θα έρθω κάποτε και εγώ..αλλά εγώ είμαι ..κατσίκα και ουχί πρόβατο. θα με γνωρίσεις άμα με δεις.καλό μήνα!

At Παρ Ιουν 02, 01:36:39 μμ, elpida said...
Καλό μήνα! αμέθυστα χρώματα. Να ΄ρθεις! Σε περιμένω, μπας και ξεμεθύσουν οι άνθρωποι....

At Κυρ Ιουν 04, 12:25:52 μμ, Alkyoni said...
σκέφτηκα ν αφήσω ένα γειά στο "στέκι"Περνώ απ το βλογκ σου,το διαβάζω,κάποτε απαντώ,σχολιάζω,κάποτε όχι...μου φτάνει να διαβάζω όσα γράφεις,σήμερα αυτό με τη μητέρα σου με ταξίδεψε,σ αγαπημένη αγκαλιά,δεν άφησα σχόλιο...Μπήκα εδώ για μια καλημέρα μόνοΦιλιά

At Δευ Αυγ 14, 12:01:08 πμ, λεμονιά said...
Προφανώς ήταν στέκι, μόνο για τον Μάιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: